Ultra Trail Estels del Sud

Ja us podeu inscriure per a la Ultra Estels del Sud i també per a la Half Trail. Aquí teniu el calendari d'inscripció anticipada i els diferents preus juntament amb el link on podreu apuntar-vos a aquesta nova i atractiva cita del calendari català de l'especialitat. ¡No espereu a última hora i gaudiu dels avantatges de tancar la vostra inscripció el més aviat possible!. +info

Nou Refugi Caro


El nou refugi de Caro es troba situat al peu de la muntanya més alta dels Ports,. Es tracta d'un nou i modern refugi de muntanya, preparat per complir la seva funció de servei al públic, i que de cara a les possibilitats muntanyenques ens obre un gran ventall d'opcions, tant per Patek Philippe falso fer travesses, rutes amb btt, escalada, i altres activitats de tot tipus de dificultat. Aquest romandrà obert tot l'any.

La travessa

Estels del Sud es una ruta que unifica en cinc etapes diferents itineraris que actualment són utilitzats pels excursionistes d'una manera aïllada i lineal. D'aquesta manera neix una travessa circular que permet a l'excursionista recórrer els Ports i conèixer aquest indret en el seu conjunt amb tota la seva varietat paisatgística, natural i cultural, que és molt variada. Les cinc etapes es poden començar i finalitzar en qualsevol dels cinc llocs que funcionen com a inici-final d'etapa: Beseit, Arnes, Paüls, refugi de Font Ferrera i refugi del Caro.

 

Benvinguts a Estels del Sud

Estels del Sud es una ruta consolidada des de fa anys que us ofereix la possibilitat de fer una travessa de cinc jornades pel Massís dels Ports. Pernoctareu cada nit en un dels seus establiments i durant el dia, seguint la seva ruta, gaudireu d'un dels entorns naturals més salvatges i desconeguts del nostre país. Els Ports són un massís calcari de relleu escarpat que ha estat humanitzat des de la prehistòria.
Són el terreny fronterer entre Tarragona (comarques de Montsià, Baix Ebre i Terra Alta), Terol (Matarranya) i Castelló (Baix Maestrat). Ha estat una font de recursos naturals per l'home des de sempre, tot i així a mantingut uns trets naturals significatius que el situen dins de les reserves de biodiversitat més importants del nostre país. Les característiques de la ruta us permetran fer un turisme diferent i conèixer els diversos pobles al que arribareu, en contrast als paratges naturals dels que podeu gaudir.

Recomanacions

Les etapes són llargues per tant no s'ha de sortir dels refugis més tard de les 9 del matí. Assegura't de disposar del material i l'equip adequat.

Els allotjaments

Els allotjaments es troben acondicionats per a gaudir d´una còmoda estada rural entre el massís dels Ports, lloc idoni per relaxar-se.

Com arribar-hi

Situat entre Catalunya, València i Aragó, aquest massís calcari, de relleu escarpat i abrupte, ha estat humanitzat des de temps prehistòrics. Tot i així, el territori dels Ports.
berghaus
Parc Natural dels Ports

Informació de contacte

ESTELS DEL SUD
C/ Lluis Companys, 65
43597 ARNES
Phone: 619 931 278
E-mail: info@estelsdelsud.com